Rosenius dagbetraktelse i ny engelsk upplaga !

Day by day WITH GOD heter den nyutkomna reviderade engelska upplagan av Rosenius dagbetraktelse. Warren M Ojala har utgått från de 12 månadshäften som översattes av Maj-Len Henriksson 1983 och sedan utgivits i 16 upplagor. Mr Ojala är amerikan och arbetar för Pietan Publication i New Hampshire, USA. De 12 häftena är nu genomgångna och reviderade och samlade i en samlingsvolym. Layout och typsnitt påminner mycket om den senaste svenska versionen av Husandakt. Tryckt i Estland 2017. 741 sidor. Inbunden, hård pärm. Pris 250:- Distributör i Sverige är Luthersk        Litteratur Mission, Box 39, 91121 Vännäs     

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                    Day by day WITH GOD kommer att visas och försäljas på  Roseniussällskapets årsmöte den 24 februari – se program

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *