Ny jubileumsskrift om Carl Olof Rosenius

Carl Olof Rosenius betydelse regionalt, nationellt och internationellt      Utgivare: Luleå stifts kyrka historiska sällskap                                        Redaktör: Professor Daniel Lindmark

Roseniusläsning i Västerbotten av Daniel Lindmark                                          Rosenius som stadsmissionär av LarsOlov Eriksson                                            Fem nyfunna Roseniusbrev av LarsOlov Eriksson                                            Carl Olof Rosenius och Amerikaemigrationen av Kjell Söderberg                    Häftad 117 sid. Pris 150:-                                                                                    Kan beställas på BV Förlags webshop www.bvforlag.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *