1 tanke kring ”Rosenius och världens rättfärdiggörelse

  1. Madeleine huhtalo

    Vet inte om jag skriver på rätt ställe men Rosenii dagliga betraktelse har betytt ENORMT mycket för mej frakturstilen och språket på gammelsvenska ger en mycket regäl liksom ””tyngd”” i det som sägs och förmedlas, det är TROVÄRDIGT och mycket övertygande och tros starkt. Man blir övertygad om ordets äkthet, han var mycket bra på att förmedla Gudsord, men givetvis genom den helige Ande från Gud. Dom moderna böckerna som skrivs nu kan inte överträffa Rosenii anda om man säger så, jag köper in dessa beteaktelse från antikvariat medan de fins att köpa, och ger till dem som uppskattar sann undervisning, men inget av hans undervisning hade varit möjlig uran Guds Ande, det är Gud som ska ha äran för att han reste upp Rosenius. Var idag får man höra hans typ av lärdom?? Ingenstans vad jag vet, jag har även Peter Fjellstethts bibelförklaring, som är att rekommendera. Rosenius har betytt mycket för mej, men det är KRISTUS genom honom.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *