GUDS BARNS TRYGGHET – bokserien är nu komplett!

Deb fjärde och sista delen av Guds barns trygghet har nu utkommit. Böckerna innehåller dagsaktuella ”Roseniuspredikningar” dår nutida förkunnare hämtar inspiration utifrån ett 40-tal hittills okända predikoutkast av Rosenius som upptäcktes i EFS arkiv! Redaktörer för bokserien har varit LarsOlov Eriksson, Torbjörn Larspers och Tomas Nygren.

I den fjärde delen får vi bland andra ta del av en missionspredikan av Anders Arborelius och predikningar av Tomas Nygren och Martin Helgesson m fl.
Priset för en bok Inbunden i ett vackert omslag är 269:- Köper du alla fyra böckerna får du dem till rabatterat pris i en samlingsmapp för 750:- (ord pris 1076:-)

Magnus Persson skriver: Rosenius texter har haft en avgörande betydelse gör mig personligen, inte minst i urskiljandet mellan synd och moralism och distinktionen mellan evangeliets goda nyheter och allmänt goda råd.

Utgivare: EFS Budbäraren.

Distribution: Arken.se eller www.bvforlag.se


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *